Massage

We stellen onze natuurlijke gezondheid centraal door het beoefenen van yoga, het toepassen van kruiden en planten in het dagelijkse leven & het implementeren van ayurvedische gezondheidsconcepten voor een gezond en gelukkig leven. 

Maar naast voeding, rust en vertering, beweging en spiritualiteit vormt massage een heel belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Dat is iets wat we vaak negeren zeker als we het hebben over zelfmassage. 

Een eerste stap is jezelf laten masseren door professionele handen. Je ervaart dan wat een massage voor jou kan betekenen. Het gebruik van de juiste oliën geeft diepgang aan je massage. Eenmaal je daarmee vertrouwd bent, staat de deur open naar zelfmassage…

Ontspanningsmassage

Massage is een mooie, holistische aanvulling op andere bestaande therapieën en behandelingen. Massage heeft een positief effect op je immuunsysteem en psychische klachten zoals onrust en stress nemen af.  Geef jezelf een massage kado!

Je kan kiezen tussen een massage van een half uurtje, een uurtje of 1,5u, aan jou de keuze!

Massage op maat

Heb je nood aan een specifieke stijl van massage? Vraag het gerust na via info@denesterij.be. Omdat de masseur zo gericht is op het lichaam van de cliënt, geven we graag mee dat we steeds een intake gesprek hebben voordat we aan de massage beginnen zodat er nagegaan kan worden wat de klachten zijn, wat je wenst als massagevorm en welke beperkingen je ervaart.

Enkele voorbeelden:

rug en schoudermassage

voeten en benen massage

volledige massage (incl hoofd en gelaat) 90 minuten

Tarief:

Massage half uur (30′)

Massage 1 uur (60′)

Massage 1,5 uur (90′)

Euro

40

70

95

Masseuse

Jahna De Geeter

jahna@denesterij.be
0490 22 59 92

Massageruimte