Therapie Praktijk

Yoga Praktijk

Ontdek de kracht van therapeutische yoga. Als aanvulling op de bestaande medische wetenschappen kan yoga een prachtige therapeutische tool zijn. Omdat ieder van ons het verdiend om een gezond en gelukkig leven te leiden.

Wil je thuis een eigen practice opbouwen en weet je niet waar te beginnen? De yogacoach gaat met jou aan de slag. 

Herboristerie

Kruiden vormen de basis voor bijna alle zalven, crèmes, infusies,… zelfs in voeding kunnen we niet zonder kruiden. Maar wat heb je juist nodig? Welke klachten heb je? Laat je deskundig begeleiden door onze huisherborist!

Heb je altijd al willen starten met je eigen moestuin maar weet je niet hoe er aan te beginnen?  De moestuincoach helpt je op weg om je eigen moestuin te creëren. Ontdek de helende werking van aarde!

Natural Lifestyle

Massage is een mooie, holistische aanvulling op andere bestaande therapieën en behandelingen. Massage heeft een positief effect op je immuunsysteem en psychische klachten zoals onrust en stress nemen af.  Geef jezelf een massage kado!

We integreren Ayurvedische gezondheidsconcepten in het dagelijkse leven. Niet alleen vanuit yoga, maar ook voeding, rust & vertering, massage en geneeskunde krijgen een prominente plaats in de Nesterij.

Zwangerschap

Een zwangerschap is een prachtige maar tegelijk turbulente tijd. Om deze periode op een positieve en gezonde manier te beleven bieden we zwangerschapsyoga aan.

Laat jezelf verwennen met een rug en schoudermassage, voeten en benen massage, een volledige zwangerschapsmassage of een kraammassage met warme olie.

Post-partum begeleiding

De eerste weken en maanden na een bevalling kunnen overweldigend aanvoelen. Het is dan ook fijn om iemand bij je te hebben die je kan ondersteunen en begeleiden in het zogenaamd ‘vierde trimester’.

Ruimte huren?

Zoek je een ruimte waar je een aanvulling kan vormen binnen het team? We bieden intervisie zodat we ook als team kunnen blijven groeien en onze blik breed blijft. 

Shop

De herboristerie herbergt een kleine shop met producten rond lifestyle, verzorging, kruiden, boeken en gezonde voeding. Ons winkeltje is nog in opbouw en groeit mee met de vraag.

Gezocht!

Heb jij ervaring met Ayurveda als Ayurvedisch arts, Ayurvedisch Masseur, Ayurvedische Kok of als Ayurvedisch Psycholoog? Neem dan contact met ons op voor een eventuele samenwerking!

Ons netwerk

Op één of andere manier zijn we allemaal verbonden met elkaar. Die verbondenheid maakt ons als mens heel krachtig. Binnen de Nesterij bouwen we een netwerk op met allemaal professionals in natuurlijke gezondheid. We willen dan ook ons netwerk inzetten om anderen te helpen waar we kunnen.

Deze pagina creëert mogelijkheden om daar waar we iets niet in huis hebben toch door te kunnen verwijzen. Zo kan je alvast verder op weg met je hulpvraag.