Praktijk

Aanbod

Breng je lichaam, geest en ziel in balans met onze verschillende vormen van therapie, workshops en zo veel meer.

Klik door op de knoppen om meer informatie te vinden rond jouw interesse (sommige pagina’s zijn nog in opbouw).

Therapie & Coaching Praktijk

Yogatherapie & -coaching

Ontdek de kracht van therapeutische yoga. Als aanvulling op de bestaande medische wetenschappen kan yoga een prachtige therapeutische tool zijn. Omdat ieder van ons het verdiend om een gezond en gelukkig leven te leiden.

Wil je thuis een eigen practice opbouwen en weet je niet waar te beginnen? De yogacoach gaat met jou aan de slag. 

Moestuincoaching

Heb je altijd al willen starten met je eigen moestuin maar weet je niet hoe er aan te beginnen?  De moestuincoach helpt je op weg om je eigen moestuin te creëren. Ontdek de helende werking van aarde!

Ruimte huren?

Zoek je een ruimte waar je een aanvulling kan vormen binnen het team? We bieden intervisie zodat we ook als team kunnen blijven groeien en onze blik breed blijft. 

Herboristerie

Shop

De herboristerie herbergt een kleine shop met producten rond lifestyle, verzorging, kruiden, boeken en gezonde voeding. Ons winkeltje is nog in opbouw en groeit mee met de vraag.

Ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag het zeker aan onze huisherborist, hij maakt producten op vraag en volledig op maat!

Kruiden

Kruiden vormen de basis voor bijna alle zalven, crèmes, infusies,… zelfs in voeding kunnen we niet zonder kruiden. Maar wat heb je juist nodig? Welke klachten heb je? Laat je deskundig begeleiden door een herborist!

Natural Lifestyle

Massage

Massage is een mooie, holistische aanvulling op andere bestaande therapieën en behandelingen. Massage heeft een positief effect op je immuunsysteem en psychische klachten zoals onrust en stress nemen af.  Geef jezelf een massage kado!

Voeding & leefstijl

Voeding is een heel belangrijk onderdeel van het leven. Wat is nu de juiste voeding, hoe ga ik om met bepaalde klachten in mijn lichaam en welke impact heeft voeding hierop? Pas je leefstijl aan aan wat jij nodig hebt.

Zwangerschap & Post-partum begeleiding

Zwangerschap

Een zwangerschap is een prachtige maar tegelijk turbulente tijd. Om deze periode op een positieve en gezonde manier te beleven bieden we een totaalbegeleiding aan binnen de Nesterij. 

Post-partum begeleiding

De eerste weken en maanden na een bevalling kunnen overweldigend aanvoelen. Het is dan ook fijn om iemand bij je te hebben die je kan ondersteunen en begeleiden in het zogenaamd ‘vierde trimester’.

En meer...

Cursussen & lezingen

De Nesterij vormt een platform voor educatie. We willen op het gebied van welzijn verschillende cursussen aanbieden waarmee je praktisch, persoonlijk én professioneel aan de slag kan.  

Workshops

In het weekend is er wat meer tijd om te genieten van wat extra me-time, rust, plezier, misschien wel een extra inspanning,… Met onze workshops willen we jullie laten kennismaken met alle facetten van beweging vanuit verdieping maar ook vanuit plezier, speelsheid, ontspanning en verbinding.

Vakantiekampen

Bezorg je kind een unieke ervaring van spelplezier, ontspanning, creativiteit, persoonlijke groei en leergierigheid. Dit allemaal dmv yoga, buitenleven, meditatie, kruiden en planten, gezonde voeding,…

Ons netwerk

Op één of andere manier zijn we allemaal verbonden met elkaar. Die verbondenheid maakt ons als mens heel krachtig. Binnen de Nesterij bouwen we een netwerk op met allemaal professionals in natuurlijke gezondheid. We willen dan ook ons netwerk inzetten om anderen te helpen waar we kunnen.

Deze pagina creëert mogelijkheden om daar waar we iets niet in huis hebben toch door te kunnen verwijzen. Zo kan je alvast verder op weg met je hulpvraag.