Zwangerschap

Een zwangerschap is een prachtige maar tegelijk turbulente tijd. Nieuw leven in je buik, je prioriteiten die veranderen, je lichaam die heel duidelijk aangeeft wat wel en niet kan… Om deze periode op een positieve en gezonde manier te beleven bieden we een totaalbegeleiding aan binnen de Nesterij. 

Je kan ervoor kiezen om enkel een yoga lessenreeks te volgen, of tussendoor eens een massage… of voel je de nood aan een luisterend oor en een persoonlijkere aanpak? Dan is de zwangerschapsbegeleiding iets voor jou. 

Zwangerschapsyoga

Volg yoga tijdens je zwangerschap zodat je je lichaam de nodige rust geeft maar ook stilletjes voorbereidt op de aankomende bevalling.

In een reeks van 10 lessen neemt Anna je mee in de wondere wereld van yoga én bereidt ze jou voor op wat er nog komt, inclusief een les met je partner!

Zwangerschapsmassage

Gezwollen voeten, last van harde buiken, vermoeidheid, honger,… al de kwaaltjes die mogelijks tijdens de zwangerschap kunnen voorkomen. Yoga is een prachtige tool om met deze kwalen om te leren gaan, en massage sluit daar perfect op aan. Een zachte lymfedrainage kan zoveel betekenen tijdens een warme zomer. Of het wegmasseren van spieren die al even onder druk staan omwille van groei van je buik,… 

Jahna neemt je graag mee in de mooie massagewereld waar er maar één constante is: ontspanning.

Met een gelukzalige glimlach kan je je dag terug verder zetten, wat wil je nog meer?

Zwangerschapsbegeleiding

Jahna begeleidt je tijdens de zwangerschap in aanloop naar de bevalling. Het is fijn om iemand naast je te hebben die je kan begeleiden, masseren, tips en steun kan geven en vooral…veel begrip!

Post-partum begeleiding

De eerste weken en maanden na een bevalling kunnen overweldigend aanvoelen. Het is dan ook fijn om iemand bij je te hebben die je kan ondersteunen en begeleiden in het zogenaamd ‘vierde trimester’.

Mama cirkel

Een plek voor alle mama’s om samen te komen, te reflecteren, te leren, inspiratie op te doen, fijne gesprekken te ervaren.  Een plek waar er zonder oordelen en vrijuit gesproken mag worden over je uitdagingen, je passies, je obstakels. Een plek waar je gezien en gehoord mag worden.

De mama cirkel zal maandelijks georganiseerd worden.

Zwangerschapsyoga

Anna Eggermont

Docent zwangerschapsyoga

Zwangerschapsbegeleiding

Jahna De Geeter

jahna@denesterij.be
0471 50 02 14