Wat onze cliënten zeggen

Als yogastudio willen we mensen bij elkaar brengen, verbinden met elkaar, samen bewegen, leren & groeien. Daarom is het zo belangrijk om dit te kunnen delen: onze cliënten die genoten hebben van één of meerdere lessen en ons een hartverwarmend woordje hebben bezorgd dat we mogen toevoegen op onze website.
We delen hun woorden graag met jou langs deze weg:
De Nesterij is een prachtige, rustgevende plek die me wekelijks de kans geeft de ratrace even te ontvluchten en te kiezen voor een uurtje pure me-time. Het gevarieerde lessenrooster biedt een waaier aan yoga mogelijkheden, toegankelijk van beginner tot gevorderde. Yoga docentes Dorine en Nele zijn beiden zeer professioneel én gedreven en geven je absoluut goesting om elke week terug klaar te staan op de mat!
Stefanie
In de Nesterij is het aangenaam vertoeven. Er is een breed aanbod aan lessen waardoor er voor elk wat wils is. Tijdens de lessen word je op professionele wijze begeleid. Je komt er in een warme omgeving waar iedereen hartelijk wordt ontvangen, er hangt een gemoedelijke sfeer waardoor je je snel thuis voelt. Dit door de vriendelijke ontvangst en door de gezellige ruimte waar de lessen plaatsvinden. Kortom een plaats om even tot jezelf te komen, een warm nest waar je telkens weer naartoe gaat.
Sara
Vanaf de eerste stappen van de Nesterij waren we erbij. Zelfs na al die tijd komen we nog elke week met veel plezier op ons matje zitten of in de aerial hangen. De Nesterij biedt ons een fijne, persoonlijke studio waar we onder begeleiding van expert-yogi’s telkens weer nieuwe dingen en op zijn beurt onszelf leren ontdekken.
Hannah D.
Gezellige rustgevende plek waar mijn dochter een super kamp heeft gehad en elke week geniet van de yoga hangmat lessen.
Ina
De Nesterij, dat is een gevoel van thuiskomen voor mij. De naam De Nesterij geeft het al mee, het is voor mij als een nestje waarin ik terug bij mezelf kan komen om daarna weer met herwonnen ontspanning of energie het nestje terug uit te vliegen. Telkens voel ik me omringd door een geborgen zachte sfeer waarin ik me gedragen voel. Nele houdt haar yogalessen altijd boeiend door de variatie doorheen de verschillende lessen en geeft steeds persoonlijke ondersteuning waar nodig. Het is echt een plus om door het systeem van losse lessen er telkens die les uit te kiezen waar je die dag of die week het meest deugd aan hebt.
Heidi
Sinds een jaar volg ik de les “deep relax” op vrijdagavond. De zachte yoga houdingen, ademhalingsoefeningen en als afsluiter de yoga nidra helpen mij om mentaal en fysiek tot rust te komen en verkwikt het weekend aan te vangen. De docente Nele is zeer vriendelijk en steeds bereid om te helpen wanneer een oefening niet meteen lukt. Ik heb ook ervaren dat de les toegankelijk is voor wie niet meer piepjong is. De Nesterij is een aangename plek om te vertoeven. Het leslokaal is mooi ingericht. Er is veel lichtinval door het grote schuifraam dat uitgeeft op de tuin. Bovendien is alle yoga materiaal aanwezig en kan je er genieten van een heerlijke kruidenthee. Ik voel mij altijd welkom in de Nesterij en kijk steeds uit naar de volgende les. Bedankt voor al de fijne momenten!
Hilde
Mooie rustgevende omgeving. Fijne studio. Prachtige tuin. Gemotiveerde enthousiasmerende gedreven lesgevers. Persoonlijke aanpak.
Ann - 60 jaar
fan van het eerste uur
Voor mij een èchte ontdekking. Zowel Aerial yoga op zich (fysieke inspanning én ontspanning ineen - oef!), als deze fijne, huiselijke studio en zijn mensen. In een nette, maar toch cozy studio begeleidt Nele je door de posities en voel je je gedragen: door het doek èn haar kennis, professionalisme en warme persoonlijkheid. Bij mooi weer gaan de brede glazen deuren open en waan je je buiten in de heerlijke wilde tuin. Ook mijn dochter is helemaal om, zij genoot reeds van 2 zomerkampen in de Nesterij, en kijkt alweer uit naar de volgende. We pikten er ook al graag een Ouder/Kind Aerial lesje mee.
Leen
Toen ik 2 jaar geleden op zoek ging naar een yogastudio werd me “de Nesterij” aangeraden. Ik ging even kijken op de website en boekte enkele proeflessen. Ik kwam “thuis” bij de yoga hatha flow lessen van Nele op dinsdagavond. En ik volg ze nu voor het 2de jaar op rij. Elke week weer kijk ik uit naar de lessen. Ik hou van de inspanning in de ontspanning of van de ontspanning in de inspanning en de afwisseling die Nele in haar lessen stopt. Ondertussen volgde ik ook nog andere lessenreeksen en kan deze plek enkel maar aanraden met een warm hart. Niet iedereen heeft dezelfde noden of wil yoga anders invullen en ik denk dat je zeker iets kan vinden wat bij je past. Ik ben in elk geval een vaste klant geworden en de wekelijkse yogales staat vast in de gezinsagenda ingepland als “me-time”.
Ingrid
Heel toffe omgeving met professioneel en veelzijdig lessenpakket. Aanrader!
Justine