Boek je les

In het rooster vind je alle groepslessen, workshops, trajecten (cursussen) en vakantiekampen terug. Wil je gerichter zoeken dan kan je gebruik maken van de filter of bovenaan in de menubalk kiezen wat je wil zien.

Wil je nog niet meteen boeken maar wel al een beurtenkaart of abonnement aankopen, dan kan je dat in de shop. Klik op prijzen en maak je keuze.

De geldigheidsdatum van een kaart staat steeds vermeld. Deze datum is geldig vanaf aankoop.

De aankopen zijn op jouw naam. Wil je een gezinslid toevoegen dan kan je in Eversports een familie account aanmaken. Ga in de app naar je profiel > mijn familie account > voeg nieuw familielid toe > voornaam en achternaam. 

De groepslessen zijn bedoeld voor (jong)volwassenen vanaf 16 jaar. De workshops en trajecten zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. 

Een deel van de groepslessen zijn ook online te volgen. Ben je op reis en wil je toch je les niet missen of past het niet om langs te komen in de studio? Dan zijn Livestream lessen misschien wel iets voor jou. Filter op ‘online yoga’ om enkel de livestream lessen te zien. Je kan deze met dezelfde beurtenkaart boeken.

Reserveren kan je makkelijk via je laptop of tablet via onze website of door rechtstreeks in Eversports in te loggen. Heb je een smartphone, dan kan je snel en gemakkelijk via de app je boekingen inbrengen en beheren. Zoek naar ‘denesterij’ en je kan meteen aan de slag.

Tot 12 u voor aanvang van een groepsles kan je jezelf kosteloos uitschrijven. Je beurt komt dan gewoon terug op je kaart. Voor de andere diensten gelden andere voorwaarden.

Een groepsles wordt geannuleerd wanneer er minder dan 3 deelnemers zijn. Je beurt wordt dan teruggezet op je kaart.

Geraak je er niet aan uit hoe je moet reserveren of heb je geen laptop of smartphone? Spreek ons gerust aan om samen tot een oplossing te komen.

We kijken er alvast naar uit je te ontmoeten!