Te huur

Huur een inspirerende locatie in Oudenaarde

Praktijkruimtes te huur

Ben je op zoek naar een werkplek voor het uitbouwen van je praktijk? Hou je van de rust & natuur en toch vlakbij het bruisende centrum van Oudenaarde? Dan kan de Nesterij iets voor je betekenen!

We hebben twee locaties ter beschikking voor holistische therapeuten, coaches, docenten, massagetherapeuten met een interesse voor Ayurveda. 

Praktijk

Een multifunctionele ruimte van ongeveer 25m².

Omschrijving:

een lichtrijke ruimte voorzien van twee zitzeteltjes, een grote tafel die makkelijk weg te halen is (schragen) en twee stoelen. Er is tevens een massagetafel beschikbaar die ook inklapbaar is. Kortom, deze ruimte is geschikt voor verschillende doeleinden, van praatsessies, beweegsessies tot creatieve sessies. Er is een kleine opbergmogelijkheid achter het gordijn en in de kast.

Er is tevens een prachtige tuin beschikbaar met verschillende rustplekjes, ideaal om te integreren in je praktijk.

Studio

Een multifunctionele ruimte van ongeveer 56m².

Omschrijving:

een lichtrijke ruimte met grote ramen. Het 6 meter lange raam kan volledig opengeschoven worden waardoor het ‘yogagazon’ een deel wordt van je ruimte en dus verdubbeld in aantal m². Er is een grote kast voorzien van allerlei materialen: bolsters, matten, meditatiekussens, oogkussens, dekentjes,…

Er is tevens een prachtige tuin beschikbaar met verschillende rustplekjes, ideaal om te integreren in je praktijk.

Deze ruimte is uitermate geschikt voor lichaamsgerichte therapieën zoals danstherapie, emotioneel lichaamswerk,…

Voorzieningen:

inkomhal met wachtplek, toilet met lavabo, kruidenthee en water, internetverbinding, intervisie, muziekbox met bluetooth connectie, dimbare verlichting voor de juiste sfeer.

Elektriciteit, water, internet en schoonmaak inbegrepen in de huurprijs.

Huurmogelijkheden:

Losse huur

Vast verhuur in dagdelen

Retreats

De ideale plek voor een 'soul-retreat'

Huur het volledige gebouw mét tuin

De Nesterij kan gehuurd worden door yogadocenten, -organisaties of bedrijven die een training willen geven. Je huurt dan het volledige gebouw met tuin.

Het gebouw omvat inkomhal, toilet, praktijkruimte ‘Atelier’, grote ruimte ‘Studio’ met yogagazon, een grote ruime tuin met een centrale plek in het midden, achteraan een vuurplaats en zeskant waar eveneens lessen kunnen gegeven worden. Er is rondom rond een ‘mini’ voedselbos aanwezig met fruit en noten, een serre, moestuin, enkele kippen en de huiskat ‘Guru’. Kortom een plek waar je professioneel terecht kan met toch een huiselijke sfeer. 

Er is geen plek om te overnachten, deze ruimtes zijn enkel beschikbaar voor lessen in het kader van een retreat, opleiding of training.