Herbal Hero – Karel Tant

Onze herboristen begeleiden je graag in de wondere wereld van kruiden. Regelmatig geven ze workshops en kan je hen vragen stellen rond bepaalde producten. 

Onze huisherborist Karel staat klaar om je verder te helpen met jouw klachten en met kruiden een aanvulling te bieden in jouw dagelijks leven.

In onze shop kan je alvast terecht voor kruideninfusies. Wij versturen geen bestellingen omdat we alles ter plaatse bereiden en enkel op vraag werken. Aarzel dus niet om contact op te nemen via ‘mélange op maat’ voor jouw specifieke klachten. Je zal meer en meer zalven, crèmes en tincturen terugvinden in de shop zodat je het aanbod kan bekijken van meest voorkomende producten.

Kruidenbereidingen

Kruiden vormen de basis voor bijna alle zalven, crèmes, infusies,… zelfs in voeding kunnen we niet zonder kruiden. Maar wat heb je juist nodig? Welke klachten heb je? Laat je deskundig begeleiden door onze huisherborist!

Moestuincoaching

Heb je altijd al willen starten met je eigen moestuin maar weet je niet hoe er aan te beginnen?  De moestuincoach helpt je op weg om je eigen moestuin te creëren. Ontdek de helende werking van aarde!

Het nieuwe moestuinseizoen gaat van start, maar je hebt geen of onvoldoende tijd om de moestuin te organiseren? Doe een beroep op onze moestuincoach om ter plaatse jouw moestuin klaar te stomen voor het nieuwe seizoen! Zo heb je tijdig je groenten vers uit ‘den hof’!

Tuin & ontwerp

Je wil graag delen van je tuin heraanleggen en natuurlijker maken? Of bepaalde planten zetten in de tuin maar weet je niet of dat wel mogelijk is? Ga samen op stap in je tuin en bekijk de mogelijkheden.

De herboristerie herbergt een kleine shop met producten rond lifestyle, verzorging, kruiden, boeken en gezonde voeding. Ons winkeltje is nog in opbouw en groeit mee met de vraag.

Formulier voor meer informatie
Stel hier je vraag over welke producten je zoekt en hoe we jou verder kunnen helpen met onze kruidenproducten. Door het formulier in te vullen, ga je akkoord dat onderstaande gegevens opgeslagen en verwerkt worden in kader van een vlotte dienstverlening.

Huisherborist i.o

Karel Tant

karel@denesterij.be
0497 17 07 82