Contact

Heb je een vraag over onze website, de lessen, workshops of over onze praktijk? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier!

Bedrijven & organisaties

Meer dan ooit is het belangrijk om als werkgever te investeren in het welzijn van je medewerkers. Maar hoe verhoog je als werkgever de weerbaarheid van je personeel? Hoe ga je happines op de werkplek creëren? 

Binnen de Nesterij bieden we een aantal tools om als bedrijf in te zetten:

Yoga @lunchbreak

Bied yogalessen aan tijdens de middagpauze en laat je medewerkers deze vrijblijvend meevolgen. Doe zelf mee – walk the talk – en creëer een moment van verbinding met je collega’s.

Zeg nu zelf, een uurtje per week quality time met je co-workers…da’s plezanter dan je denkt!

Teambuilding

Organiseer een teambuildingactiviteit met je afdeling. Leren en plezier maken gaan hand in hand in deze workshops. Op een creatieve en bewegende manier laten we iedereen kennis maken met yoga, de aerial doek, reflectie- en doe-opdrachten. In deze laagdrempelige workshops kan iedereen mee doen. Is het niet de bedoeling om gedragen te worden als werknemer op een positieve en respectvolle manier? Een mooie blijk van waardering voor iedereen!

Ohja, je kan het thema en de opbouw zelf mee bepalen. Wil je een bepaald thema uitdiepen dat kadert in de bedrijfsmissie? Geef dat gerust mee zodat we er samen een mooi event van maken!

Deze activiteit kan @denesterij of bij jullie in huis.

Personeelskorting

Met deze formule maak je kenbaar aan je medewerkers dat je belang hecht aan het welzijn van iedereen. Voor elke medewerker die zich inschrijft voor lessen, workshops of trajecten voorzie je als bedrijf een korting. Win-win, right?

Scholen

Meer dan ooit merken we dat kinderen angstiger en onzekerder zijn en heel veel stress ervaren. Onze drukke maatschappij legt ook heel veel druk op onze kinderen, net zoals we dat als volwassenen ervaren.

Om kinderen weerbaarder te maken, zeg maar hun ‘lichaam-geest-ziel’ verbinding in balans te houden (want kinderen hebben dat van nature maar leren het zo snel af) vormt yoga een prachtige tool. Het cognitieve aspect van hun ontwikkeling is een belangrijk deel, en de school levert hierin een prachtige en cruciale rol in. Maar er is meer dan dat, veel meer zelfs. Kinderen willen ontdekken, proeven, voelen, ervaren, leren omgaan met weerstand en vooral mee gedragen worden door de volwassenen in hun zoektocht hoe ze zich als mens verder kunnen ontwikkelen.

De Nesterij neemt graag deze uitdagende rol op om ‘onze’ kinderen deze lichaam-geest én ziel verbinding te behouden en hun weerbaarheid en zinvolheid mee te geven vanuit een natuurlijke leefstijl.

Als school kan dit een mooie aanvulling zijn op je bestaande leerprogramma.

Yoga @ jouw school

Ligt de school niet op wandelafstand van de Nesterij? Dan komen wij naar je toe! De setting is wel wat anders, maar uiteindelijk blijft de beleving van yoga overal gelijk…

Heb je een sportzaal beschikbaar waar we met de klas of verschillende klassen in kunnen? Als iedereen zijn eigen matje meebrengt kan je al snel een sportzaal omtoveren tot een ‘zenruimte’!

Yoga @denesterij

Ben je een school in de buurt van Oudenaarde? Maak een fijne wandeling met de klas tot aan de Nesterij en geniet er van een yogales.

De zaal biedt ruimte voor 15 kinderen/jongeren. Is het mooi weer, dan kunnen we zelfs tot 25 kinderen lesgeven omdat de zaal uit te breiden is naar buiten toe. Zo krijgen ze meteen les in de buitenlucht!

Workshops

Wil je een stapje verder gaan en een activiteit organiseren waarbij de kinderen ondergedompeld worden in gezondheid? Of werk je rond het thema gezond leven, het lichaam of voeding? Dan kan je met hen op stap naar de Nesterij voor een workshop rond yoga & natuurlijke gezondheid. 

Zo’n workshop duurt gemiddeld 2u en omvat (aerial) yoga, meditatie, inzicht in routine, slaap en voeding. We gaan letterlijk naar buiten, de moestuin in, op ontdekking in de kruidentuin en leren een lekker tasje verse thee maken.  Kortom, een leerrijke belevenis!