Actieve yogalessen

Hatha Morning Yoga

In deze ochtendles gaan we een harmonieuze mix maken van asanas (yogahoudingen), pranayama (ademhaling), bandha’s (slot), mudra’s (gebaar) en kriya’s (reinigingstechnieken). Door al deze technieken regelmatig te gebruiken gaan we onze flexibiliteit vergroten en schoonheid toevoegen aan lichaam en geest. Een les waarbij je je nadien gefocused en vol energie zal voelen.

Easy Hatha

Wil je graag starten met yoga maar heb je nog wat drempelvrees? Dan nemen we graag deze opstap weg door toegankelijke, beginners yogalessen te voorzien. Deze lessen zijn op een rustig tempo waarbij we stap voor stap de basisprincipes en yogahoudingen aanleren. Ben je geen beginner meer, maar geniet je van het trager tempo? Of wil je graag de uitlijning van bepaalde basishoudingen nog eens herhalen? Dan ben je meer dan welkom. Ervaar meteen de weldaad van yoga!

Hatha Yoga

De meest gekende yogales in de wereld: hatha yoga. Geniet van het welzijn dat yoga te bieden heeft. Met humor, speelsheid en toch ook wat discipline leren we yoga waar het voor bedoeld is: verbinding maken met jezelf, de ander en het hele universum. Tot op de mat!

Morning Yogalates

Ochtendstond heeft…Yogalates in de mond! We blenden Yoga met Pilates en gaan kracht opbouwen in de rug, benen en buikspieren. Het tempo is iets hoger dan in een klassieke yogales maar geen cardio-fitness 😉 

Vinyasa Yoga

Een krachtigere yogavorm waarbij er warmte in het spiermetabolisme ontstaat. Een vloeiende stijl waarbij een vaste set bewegingen afgewisseld wordt met andere yogahoudingen en zo een flow creëert. Je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren en je huid krijgt een mooie glans. Ideaal om alles er uit te zweten!

Aerial Yoga

Gebruik een yoga hammock, oftewel hangmat, om je lichaam te ondersteunen bij verschillende yoga houdingen. Reken op een actieve les waarbij je armen en buikspieren uitgedaagd worden maar waar je tegelijkertijd de ontspanning ervaart wanneer je gedragen wordt door de yogadoek. You’ll love it!

Yogalates

Een heerlijke mix van pilates- en yogahoudingen. Je versterkt je rug en benen en tegelijkertijd werk je aan je core.  De ideale work-out voor lichaam én geest!

Pralaya Yoga

Pralaya Yoga werd ontwikkeld door Robert Boustany en is een yogavorm dat je fysiek uitdaagt. Je ontwikkelt meer kracht en flexibiliteit. Het is een systeem gericht op de fysieke problemen waar we in het westen mee kampen. Twee woorden: strong and slow!

Holistische Yoga

Een holistische yogales is vooral gericht op een totale aanpak, die helpt om de connectie met jezelf terug te maken en alles wat buiten de zintuigen kan ervaren worden. Specifieke yin en yang oefeningen die zorgen voor een betere energiedoorstroming, waardoor spanningen het lichaam kunnen verlaten en zich kan opladen met nieuwe levenskracht. Tijdens deze les wordt er vaak gebruik gemaakt van helende muziek, etherische oliën en helende klanken om je nog dieper te kunnen begeleiden tijdens jouw reis naar binnen. 

‘Yoga teaches you how to listen to your body’