Andere yogalessen

Aerial Yoga

Gebruik een yoga hammock, oftewel hangmat, om je lichaam te ondersteunen bij verschillende yoga houdingen. Reken op een actieve les waarbij je armen en buikspieren uitgedaagd worden maar waar je tegelijkertijd de ontspanning ervaart wanneer je gedragen wordt door de yogadoek. You’ll love it!

Stoelyoga

Stoelyoga is een rustige vorm van yoga. Daardoor is het voor iedereen haalbaar, ongeacht jouw leeftijd, lenigheid, omvang of conditie. Het is voor iedereen die (even) niet op de yogamat wil of kan deelnemen en toch de weldaad van yoga wil ervaren. Je kan het op eender welke stoel uitvoeren, dus ook op je bureaustoel op kantoor!

Family Yoga

De jongste yogi’s kunnen ook samen met mama, papa, oma, opa of andere geliefde volwassenen yoga oefenen! Onze grote yogi’s gaan samen met hen op ontdekking in de wondere wereld van yoga…
In deze lessen gaan we puur genieten van kwali-tijd en verbinding tussen (groot)ouder en kind. We integreren niet enkel yoga houdingen in en rond de yogadoek, we oefenen ook ademhalingstechnieken, meditatie en massage. Geniet van zowel de inspanning als de ontspanning en dat in verbinding met je mama, papa, oma, opa,…
 
De lessen zijn geschikt voor kinderen tussen 5 en 11 jaar.
 
Pure quality time om naar uit te kijken!

Kinder (Aerial) Yoga

Door te spelen in de yogadoek (ook wel hammock genoemd) leer je je eigen lichaam beter kennen. Je creëert momentjes van rust en vindt meer balans. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen ervaren heel wat prikkels en aerial yoga is een heerlijke ontprikkelende manier van bewegen! We combineren ‘gewone’ yogahoudingen, ademhaling, meditatie en creativiteit met het speelse van de yogadoek.

Voor kinderen tussen 8 en12 jaar (3e tem 6e leerjaar).

Draag gemakkelijke kledij en geen juwelen of kettingen. Scherpe voorwerpen maken de doeken kapot, graag hier rekening mee houden.

Tiener Yoga

Er is veel stress en angst bij jongeren. Denk maar aan de examenperiode, drukke weken vol hobby’s en plezante activiteiten maar toch heel vermoeiend… Deze tieners en jongeren weerbaar maken en ze leren omgaan met de drukte door ze de deugd van yoga te leren kennen, daar gaan we voor!

Voor tieners en jongeren tussen 12 en 16 jaar (1e tem 4e middelbaar).

‘Your wings already exist. All you have to do is fly’