Bedrijven

Meer dan ooit is het belangrijk om als werkgever te investeren in het welzijn van je medewerkers. Maar hoe verhoog je als werkgever de weerbaarheid van je personeel? Hoe ga je happines op de werkplek creëren? 

Binnen de Nesterij bieden we een aantal tools om als bedrijf in te zetten:

 

Bied yogalessen aan tijdens de middagpauze en laat je medewerkers deze vrijblijvend meevolgen. Doe zelf mee – walk the talk – en creëer een moment van verbinding met je collega’s.

Zeg nu zelf, een uurtje per week quality time met je co-workers…da’s plezanter dan je denkt!

Organiseer een teambuildingactiviteit met je afdeling. Leren en plezier maken gaan hand in hand in deze workshops. Op een creatieve en bewegende manier laten we iedereen kennis maken met yoga, de aerial doek, reflectie- en doe-opdrachten. In deze laagdrempelige workshops kan iedereen mee doen. En is dat net niet de bedoeling? Gedragen worden als werknemer op een positieve en respectvolle manier? Een mooie blijk van waardering voor iedereen!

Ohja, je kan het thema en de opbouw zelf mee bepalen. Wil je een bepaald thema uitdiepen dat kadert in de bedrijfsmissie? Geef dat gerust mee zodat we er samen een mooi event van maken!

Met deze formule maak je kenbaar aan je medewerkers dat je belang hecht aan het welzijn van iedereen. Voor elke medewerker die zich inschrijft voor lessen, workshops of trajecten voorzie je als bedrijf een korting. Win-win, right?

Contactformulier