Eat, sleep & routine

Zoals in het overzicht aangehaald draait de eerste module om het lichaam. Alles begint met een goede routine, hoe klein ook. We geven in deze module dan ook aandacht aan de basis: eten, slapen en het creëren van een gezonde routine.

Op het einde van deze module zal je inzicht hebben in je eigen klachten, wat je er aan kan doen en welke oefeningen je kan integreren. Je wordt aangemoedigd om je huidige routine onder de loep te nemen en gaandeweg jouw eigen unieke routine te creëren. Hier komen begrippen aan bod over yoga, ayurveda, stress, tijd, zelfzorg,…

Hoe ziet zo’n groepstraject er uit?

In een kleine groep van maximum 10 deelnemers gaan we aan de slag met ons lichaam. Klachten onderzoeken, inzichten opdoen… door middel van allerlei (grote en kleine) oefeningen gaan we stap voor stap onze berg beklimmen. 

Reken op 2 halve dagen van telkens 4u om rond het thema ‘lifestyle…for the body’ te werken. Ik noem dit gedeelte van het traject graag het opkuisen van je tuintje, in kaart brengen van wat je wil aanplanten en de eerste stappen van de aanplant zelf.

Wat kost dit?

Het traject ‘lifestyle…for the body’ kost 120 euro voor de 2 trajectmomenten.

Koffie, thee en water worden voorzien.