Testpagina Home

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We zijn een huis voor natuurlijke gezondheid waar therapeuten, (gezondheids)coaches, yogadocenten en herboristen je verder helpen met jouw welzijn, zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel. 

Volwassenen, jongeren en kinderen kunnen voor begeleiding bij ons terecht.

Klik op het icoontje voor meer informatie.

WELZIJN

Therapie & coaching

creatieve aandachtstherapie – traumaverwerking – gesprekstherapie – innerlijk kind therapie – yoga therapie – coaching

KRUIDEN

Workshops

medicinale kruiden – kruideninfusies – natuurlijke verzorgingsproducten

YOGA

Groepslessen & workshops

zachte yogalessen – actieve yogalessen – aerial yoga – stoelyoga – kinder (aerial) yoga – ouder-kind (aerial) yoga

Onze missie

Een zinvol en gezond leven, dat is onze missie. Het is iets waar elk van ons recht op heeft.

Hoe doen we dat? Door onze passie van alles wat met natuurlijke gezondheid te maken heeft – denk aan kruiden, yoga en zelfreflectie –  te delen met jou.

We stellen een holistische benadering van gezondheid voorop en vormen zo een aanvulling op de westerse medische wetenschap en creëren duurzame gezondheid.

Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je geluk en gezondheid. We bieden dan ook tools aan om aan je geluk en gezondheid te werken. Yoga, meditatie, gezonde voeding, wandelen, een gezond slaappatroon en goede routines helpen je om je natuurlijke balans te (her)vinden.

Samen met yogadocenten, herboristen, coaches en therapeuten gaan we aan de slag met wat de natuur ons leert. Zo delen we onze kennis met iedereen.

Doorheen workshops, groeitrajecten, groepslessen en individuele begeleiding zorgen we er voor dat we jou kunnen verbinden met de schoonheid en de kracht van je natuur. Zo willen we graag bijdragen aan jouw duurzame gezondheid en aan deze van onze planeet waar we op leven.

We hopen je te inspireren om jezelf nog beter te leren kennen.

Adem, beweeg & mediteer.