Therapie & Coaching

Omdat we willen bouwen aan een plek waar iedereen geholpen kan worden, aanvullend op de bestaande medische wetenschappen, biedt de Nesterij ruimte aan holistische therapieën. Onze natuurlijke gezondheid vormt de basis waarop we verder werken. Een team van specialisten staan voor je klaar om je integratief en inclusief te begeleiden.

Waar staan we voor als holistische coaches en therapeuten?

Als je binnenkomt gaan we afstemmen hoe je je voelt, wat je nodig hebt en waar je aan wil werken. 

We gaan samen op zoek naar het herstellen van de balans in je leven, geen quick-fix voor een ‘probleem’. Elke coach/therapeut zet hiervoor zijn/haar expertise in.

En weet je wat het mooie aan onze holistische begeleiding is? Je doet het uiteindelijk allemaal zelf. Je ervaart het, je experimenteert met wat goed voor je voelt, leert jezelf kennen en hoe je de nieuwe elementen kan verankeren. Want de wijsheid zit al in je, diep vanbinnen. Maar soms is het niet gemakkelijk om deze wijsheid te ontdekken doorheen de sluier van spanning, pijn en onrust. We nemen je mee op weg. Terug naar jouw basis, terug naar jouw kern.

Je merkt dat een intake een heel belangrijke rol speelt en dat zal ons in staat stellen om uit te maken of er begeleiding mogelijk is of dat we je kunnen door verwijzen. Iedereen heeft het recht om geholpen te worden, op welke manier ook.

We ontvangen je dan ook met open armen om aan de hand van een verkennend gesprek na te gaan wat we voor jou kunnen betekenen.

Persoonlijke begeleiding is voor iedereen, ongeacht de fysieke, mentale, emotionele of financiële hindernis die je ervaart. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bekijken hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Onze coaches

Yogacoach

Nele Temmerman

nele@denesterij.be
0495 42 60 88

Fysieke & mentale klachten – angst, stress & burn-out – leefstijl begeleiding vanuit Ayurveda – individuele yoga begeleiding – relaxatie – therapeutische benadering van yoga

Moestuincoach

Karel Tant

karel@denesterij.be
0497 17 07 82

de natuur als medicijn – de (moes)tuin als therapie

Holistisch Gezondheidscoach

Stefanie Hoeckman

voeding & leefstijlbegeleiding

Onze therapeuten

Creatief therapeut

Valérie Marche

valerie@denesterij.be
0478 67 51 63

Fysieke & mentale klachten – angst, stress & burn-out – leefstijl begeleiding vanuit Ayurveda – individuele yoga begeleiding – relaxatie 

Hoe gaan we te werk?

aanmelden

Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier hieronder

verdeling in team

We bekijken binnen het team wie je het best en het snelst verder kan helpen.

telefonisch contact

De coach/therapeut belt je op om een eerste afspraak vast te leggen.

Aanmelding

Meld je iemand anders aan (vb jongere), graag de gegevens van de persoon die je wilt aanmelden invullen.
Door het formulier in te vullen, ga je akkoord dat onderstaande gegevens opgeslagen en verwerkt worden in kader van een vlotte dienstverlening.