Yoga XL

Een lekker lange yogales… lessen gebouwd rond een bepaald thema, denk aan Antastha Meditation Yoga (blinddoek), Holistische Yoga (klank en geur),… 

Deze lessen duren iets langer dan gemiddeld en vinden meestal in het weekend plaats. Meer tijd, meer les! En dat voor hetzelfde geld!

Holistische Yoga

Een holistische yogales is vooral gericht op een totale aanpak, die helpt om de connectie met jezelf terug te maken en alles wat buiten de zintuigen kan ervaren worden. Specifieke yin en yang oefeningen die zorgen voor een betere energiedoorstroming, waardoor spanningen het lichaam kunnen verlaten en zich kan opladen met nieuwe levenskracht. Tijdens deze les wordt er vaak gebruik gemaakt van helende muziek, etherische oliën en helende klanken om je nog dieper te kunnen begeleiden tijdens jouw reis naar binnen. 

De lesgever is Stijn Verschoore, Holistisch Yoga Coach -Therapeut & Spreker met een passie voor een holistische gezondheid. 

Antastha Meditatie Yoga

Antastha betekent ‘diepste, binnenin, kern, binnenste’ verwijzend naar de weg naar binnen in jezelf. We gebruiken een blinddoek om ons meest gebruikte zintuig af te sluiten, nl de ogen. Op die manier verplaatsen we onze focus letterlijk naar binnen. Deze yogavorm werd ontwikkeld door Sanjeev Bhanot van Yogalife.

De bewegingen zijn vooral zittend of liggend, als voorbereiding op een meditatie. Na de meditatie komen we terug tot beweging met andere, vernieuwde energie en misschien wel fijne inzichten. 

Hatha Yoga

In deze extra lange les genieten we van alle aspecten van Hatha Yoga. Klassieke lesopbouw met pranayama, meditatiemoment en asana’s om dan te eindigen met een heerlijke bodyscan.

Yogalates

Een extra lange fuse van Yoga met Pilates. Ideaal in het weekend!

Relax & Renew

In deze les gaan we op zoek naar de ultieme ontspanning. We combineren verschillende props met houdingen dichtbij de grond. Alles om het lichaam de juiste steun te geven zodat je volledig kan ontspannen. En het leuke ervan is dat je het nadien thuis met je eigen kussens opnieuw kan doen! Trek voldoende laagjes kledij aan zodat je geen kou vat. Neem ook zeker een paar kousen mee.

‘Close your eyes to wake up’