Zachte(re) yogalessen

Yin Yoga

De Amerikaan Paul Grilley is de grondlegger van de Yin Yoga, een yogavorm gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. Houdingen worden langer aangehouden om zo je lichaam beter te voelen.

Meditatie

Mediteren creëert meer rust in je hoofd, een betere slaap en je ervaart minder stress. Het is heel goed voor je hersenen: het maakt je hersenen effectiever en creëert verbeterde verbindingen tussen de verschillende hersengebieden. Plan een moment in om iets goeds te doen voor jezelf, zoals mediteren bijvoorbeeld. Word bewust van jezelf. Adem. Beweeg en vooral…Mediteer!

Relax & Renew

In deze les gaan we op zoek naar de ultieme ontspanning. We combineren yin yoga – werkt dieper in op spieren, gewrichten en bindweefsel – met restorative yoga waar we met verschillende props houdingen opzoeken die het lichaam ondersteunen. Op die manier gaan we diep ontspannen en daarmee het lichaam laten herstellen. En het leuke ervan is dat je het nadien thuis met je eigen kussens opnieuw kan doen! Deze les is ideaal voor mensen in burn-out, surmenage, fibromyalgie,  cvs, herstel na ziekte,… Trek voldoende laagjes kledij aan zodat je geen kou vat. Neem ook zeker een paar kousen mee.

Gentle Pralaya en Yoga Nidra

Yoga Nidra, ook wel ‘slaap van de yogi’ genoemd, is bedoeld om de spanning uit je hoofd en lichaam weg te laten vloeien. Het maakt je helder, doet je beter slapen en geeft je opnieuw een fris gevoel.  De combinatie met een zachte Pralaya Yogales zorgt voor de ultieme balans. Enjoy!

‘Yoga is the practice of quieting your mind’